Praktische informatie en contact

Op dit moment heb ik weer plek voor nieuwe klanten.

Behandelgebied

Ik behandel paarden in heel Noord-Holland, maar in het geval van lange reistijden zal ik alleen komen als ik minimaal 3 paarden op dezelfde lokatie of op dezelfde route kan behandelen.

Kosten

– De kosten voor onderzoek en behandeling van een paard zijn €125,00.
Hierbij wordt het paard altijd geheel doorgemeten en krijgt het de behandeling die nodig is (acupunctuur, chiropractie). Voorgeschreven medicatie/supplementen en/of aanvullende therapie als Neuraaltherapie zitten NIET bij de prijs inbegrepen.
– De visitekosten vanaf Schoorl hangen af van het aantal paarden en de route die ik die dag rij. Deze zijn max. 0.25 per kilometer.

Betaling

Betaling kan per factuur, hiervoor zal ik €3,50 in rekening brengen.
Contant betalen mag ook.
Per pin betalen kan helaas niet.

Contact

Voor een behandelafspraak of vragen kunt u contact opnemen:
–       Via de mail (klik aan). LET OP! Onlangs zijn er problemen geweest met deze link en werden de emails niet doorgestuurd, ondanks dat u een melding kreeg dat de verzending was gelukt. Normaal gesproken reageer ik binnen 1-2 dagen op uw email. Wilt u bij het uitblijven van een reactie alstublieft telefonisch contact opnemen of een sms-bericht sturen? Dan neem ik contact met u op. Alvast bedankt.

Tijdens het behandelen van paarden neem ik liever de telefoon niet op, zodat ik al mijn aandacht bij mijn werk kan houden. Als ik de telefoon niet opneem, kunt u een boodschap inspreken of een sms/email sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Voor vragen over reeds behandelde paarden kunt u mij uiteraard ook bereiken via onderstaand telefoonnummer. Contact via de e-mail heeft dan echter, bij niet acute gevallen, mijn voorkeur. Ik kan dan alle tijd nemen om de gegevens van het paard er bij te pakken en uw vragen te beantwoorden.

–       Telefonisch 06-22317228

Vergoeding door verzekeringen:

Het is zeer afhankelijk van de verzekering en uw polis of een chiropractisch onderzoek en behandeling worden vergoed.
U kunt het beste zelf, voordat u een afspraak maakt, contact opnemen met uw paardenverzekering.
Indien er sprake is van een vergoeding, dan zal ik het verzekeringsformulier invullen en naar de verzekering opsturen.
U dient dan echter nog steeds zelf de factuur te voldoen.

van Schie-Chiropractie
KvK 55369243